fbpx

Най-устойчивото и стабилно решение на пазара.

Въпреки честите и постоянни промени в Наредба Н-18,
нашето решение остава валидно.
Да, без СУПТО, само с касов апарат. Както по-рано обявихме – екипът ни трескаво работи, за да предоставим решение за всички наши клиенти свързано с Наредба Н 18 за новите условия за касовите апарати с фискална памет, търговските обекти и софтуерите, които управляват продажбите.
Какво означава “Хакнахме”? 
Общоизвестно е, че хакерството е лоша, дори престъпна кибер дейност, която най-вече е зловредна.
Ние влагаме друг смисъл обаче. Нашият “хак” цели иновативно, революционно и интересно решение, което прави всички удовлетворени:
  • Малките и средни фирми, които търсят законосъобразно решение, с което да продължат да си вършат работата, при възможно най-добри финансови и оперативни условия, без страх от санкция от контролни органи.
  • НАП – за да са сигурни и спокойни, че всички продажби са данъчно облагаеми и това обслужва фиска.
  • Законодателят, защото се удовлетворяват и неговите изначални цели – да реши проблемите със сивата икономика и да привлече повече фирми на светло.
  • Клиентите на нашите клиенти, защото получават всички документи и отчетност в реално време, без забавяне и грешки.
Какво точно предлагаме?
Разработихме добавка към платформата elvis.bg, която осъществява мобилна и безжична връзка с касовите апарати, които отговарят на изискванията на наредбата. Тази добавка обаче НЕ Е СУПТО, защото не управлява директно всяка продажба. Продажбите в брой се осъществяват през касовия апарат. 
Защо тогава ни е ELVIS.bg?
Това решение позволява elvis.bg да бъде вашият така наречен “back office” софтуер, с който единствено следите продажбите, които вашите касови апарати осъществяват.

Какво точно може добавката на Elvis.bg за касовите апарати?
Добавката, която е активна само в мобилните приложения* на elvis.bg има 2 основни и единствени функции –
  • Да предостави на касовия апарат информация за всички ваши продукти и клиенти, които вие сте регистрирали в съответния склад в elvis.bg
  • Да извлече от касовия апарат информация за извършените продажби през деня и така да я върне обратно в платформата, за ваша нагледност и търговско планиране. В същото време, докато се извлича тази информация, добавката подава сигнал на касовия апарат да извърши и дневния финансов отчет, който се изпраща от касовия апарат и до НАП.

Как извършваме продажбите в касовите апарати?
Както обикновено. Ако имате номенклатура от продукти, която наброява повече от 30 артикула, препоръчваме добавянето на Бар-код четец към касовия апарат, който да въвежда продаваните продукти в отворената сесия на продажбата. Ако имате номенклатура с по-малко от 30 продукта, бихте могли да използвате индивидуалните номера на всеки артикул, които elvis.bg генерира за вас.
Вижте това нагледно видео, за да се убедите колко лесно, удобно и приятно работи конфигурацията.

Конфигурация на работата с
касови апарати

Play Video

С кои касови апарати работи системата?
Към момента добавката на elvis.bg за касовите апарати работи с всички касови апарати от ново поколение (Х каси) от марката DATECS,, които имат инсталиран BLUETOOTH (блу-тут) модул, за безжична връзка.
Има още една особеност, която е добре да съобразите – кои апарати работят с ANDROID bluetooth и кои апарати рабоят с iOS за iPhone. Elvis.bg предоставя безплатни мобилни приложения и за двете платформи, но също е важно да изберете и касов апарат, който ще може да работи с вашия мобилен телефон.
Това са и техните модели:
За ANDROID
за iOS (iPhone)
Datecs DP-25X с BT модул
Datecs WP-50X с BT модул, по поръчка за iOS
Datecs WP-50X с BT модул

Datecs WP-500X с BT модул

 
Колко ще ни струва тази конфигурация?
Цените на касовите апарати от горния списък може да установите в дилърската мрежа на Datecs,
Ценaтa на добавката към elvis.bg e 162,00 лева без ДДС за една година, която се добавя към избрания от вас годишен абонамент. Можете да работите с до 50 касови апарата, като за всеки от тях трябва да имате по една активирана добавка. Това означава, че добавката ще ви струва по 44 стотинки на ден за касов апарат.
ПРИМЕР:
Стойността на абонамент СОЛО за 1 година е 167,00 лв. без ДДС. С активирана 1 добавка за 1 касов апарат, общата стойност за 1 година е 329,00 лв. без ДДС.
Повече за нашите стандартни абонаментни планове тук: АБОНАМЕНТИ
Може ли да използваме системата elvis.bg и добавката за работа с касов апарат, ако вече сме си закупили касов апарат?
Да, разбира се. Към момента нашата система поддържа всички модели касови апарати от ново поколение (Х каси), изброени по-горе в таблицата, като работим за добавяне и на още модели. Условието е Вашият апарат да е фискализиран и да има BlueTooth модул за комуникация, за да се свързва с нашето безплатно мобилно приложение.
Нещо повече, ако вече имате касов апарат ДАТЕКС от горепосочените модели, но сте го закупили без bluetooth модул, сервизните центрове на ДАТЕКС могат да ви инсталират на вече закупен апарат. Единственото условие е да заявите вашата мобилна платформа – дали е Android или iOS.
За какви фирми е подходяща тази конфигурация?
За почти всички фирми, които извършват продажби в брой в търговски обекти.
Elvis.bg e страхотна възможност за всички фирми, които досега са работили само с касови апарати, която ще ги направи модерни и по-успешни.
Elvis.bg е страхотна възможност и за всички фирми, които досега са работили с някакъв СУПТО, което може да е по-скъпо и по-стресиращо, особено с новите изисквания, които са много по-стриктни за СУПТО.

Верно ли хакнахте наредбата за касовите апарати?

Добавката на elvis.bg  за работа с касови апарати СУПТО ли е?
Не!  Добавката на elvis.bg не е СУПТО. СУПТО означава Софутер за управление на продажбите в брой в търговските обекти. Elvis.bg и добавката към него НЕ УПРАВЛЯВАТ продажбите в брой. Продажбите се обслужват единствено и само от Касовите апарати, които отговарят на условията на Наредба Н 18.
Elvis.bg единствено улеснява потребителите си, като пренася Дневния отчет за продажбите на продуктите обратно при себе си, за нагледност и планиране. По време на процес на продажби, на Вас ви е необходим само касовият апарат и свързания с него Бар-код четец и/или ПОС терминал.

Демонстрация
Вижте всички помощни видео клипове, с които да се убедите колко лесно, удобно и мобилно може да работите със системата.

Постоянна подкрепа и съдействие

За повече въпроси и индивидуални запитвания, позвънете на:

+ 359 89 752 751 9

+359 87 867 1075
ИЛИ СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ ОЩЕ СЕГА И ТЕСТВАЙТЕ БЕЗ АНГАЖИМЕНТИ:

* комуникацията между касовият апарат и Elvis  се осъществява посредством мобилното приложение на Elvis.bg. Към момента предлагаме работещо за потребителите мобилно приложение само за Android. Новата версия на мобилното приложение за iOS (iPhone), което да комуникира с касови апарати ще бъде предложено в началото на 2020 година.