fbpx

5.0

Работете само с

доверени партньори.

Изградихме цялостна система за партньорство с доверени партньори, ежедневна оперативна дейност и дигитално управление на бизнеса ви. Директно от вашата длан.

С версия 5.0 на нашата платформа, вие ще имате възможността да преценявате с кого да си партнирате, дали да поддържате партньорството си и колко от вашите партньори са коректни спрямо Вас.

УПРАВЛЯВАЙТЕ БИЗНЕСА СИ МОБИЛНО С НАШИТЕ КОМПЛЕКСНИ ФУНКЦИОНАЛНОСТИ И АВТОМАТИЗАЦИИ.

Работете с доверени партньори, които имат висок рейтинг и добра история на бизнеса. Поставяйте и справедливи оценки на ваши партньори.

Създавайте нови партньорства с няколко клика. След свързването на бизнес профилите ви, издавайте автоматично документи едни към други.

Управлявайте и бизнеса си с над 10 модула, включително CRM, документооборот, отчети, складово стопанство и парични потоци. Най-важното за бизнеса - в дланта ви.

Директно и лесно сключвайте сделки на едро с партньори. Договорените между страните търговски отстъпки се начисляват автоматично при поръчка. Без такси и комисионни!

Възползвайте се и от предимствата на нашата интегрирана система за уведомления при нови сделки, при нови партньори и други процеси.

Информирайте се за оферти, новини и актуална информация от ваши партньори и други бизнеси в платформата.

Разделете бизнеса си на райони, за да включите всички ваши служители и да координирате и надзиравате тяхната работа.

С нашето иновативно решение за управление на фискални касови апарати можете директно да управлявате една или множество каси в търговски магазини.

ВАШИЯТ КРАСИВ СЕРТИФИКАТ

ПОДДЪРЖАЙТЕ ДОБРИ БИЗНЕС ВЗАИМООТНОШЕНИЯ С ВАШИТЕ ПАРТНЬОРИ, И ВАШИЯТ РЕЙТИНГ 
ВИНАГИ ЩЕ Е ЗЕЛЕН.

ВСИЧКИ ЗЕЛЕНИ РЕЙТИНГИ ПОЛУЧАВАТ АВТОМАТИЧНОТО ПРАВО ДА РАЗПОЛАГАТ С ПОИМЕНЕН ФИРМЕН СЕРТИФИКАТ, КОЙТО УДОСТОВЕРЯВА, ЧЕ КОМПАНИЯТА ИМА ПОЗИТИВНА ИСТОРИЯ НА СВОИТЕ БИЗНЕС ВЗАИМООТНОШЕНИЯ.

И ВСИЧКО ТОВА, КАКТО И МНОГО ДРУГИ ФУНКЦИОНАЛНОСТИ
В ТРИТЕ НИ ОСНОВНИ МОДУЛА

Toчно така - имате ваш собствен дигитален шоурум. И не само за ябълки.

Вашият elvis.bg, който познавате досега,
вече е само част от всичко.

Нови клиенти и партньори, нови успешни сделки, от където и да сте.